Palvelun ehdot

Maksut ja laskutus

Maksutavat käteinen, pankkikortit sekä Visa, Mastercard tai Lasku 7-14 pv netto. Laskutusta varten tarvittavat tiedot; asiakkaan nimi, osoite, henkilötunnus. Työsuoritukset ja palvelut laskutetaan sopimuksen mukaan joko osittain tai kokonaan ennakkoon tai työsuorituksen jälkeen. Laskut pitää maksaa viimeistään laskuun merkittynä eräpäivänä laskussa olevilla tili- ja viitenumerotiedolla. Maksusuorituksen mahdollisesta viivästymisestä voidaan periä korkolain mukainen viivästyskorko, hinnaston mukainen maksukehotusmaksu sekä mahdollisesta perinnästä tai sen aloittamisesta aiheutuvat kulut. Palveluntarjoajalla on oikeus estää palvelun käyttö, mikäli maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä. Laskutustamme ja perinnän hoitaa Pappila Penkkala Group Oy. 

 Varausmaksu 

Joissakin tapauksissa voidaan  pyytää asiakkaalta varausmaksun 10% hinnoista. Varausmaksun maksaminen vahvistaa tilaussopimuksen voimaantulon. Varausmaksua ei palauteta, jos asiakas peruuttaa tilauksen.

 Tilisiirto / Ennakkomaksu:

Voit maksaa tilauksesi myös tavallisena tilisiirtona. Saat maksutiedot tilauksellesi tilauksen yhteydessä.

REKLAMAATIOT JA KORVAUSVASTUUT 

Mikäli Pakumiehet.fi suorittaman työn tai palvelun aikana rikkoontuu Asiakkaan irtaimistoa tai muuta omaisuutta, on Asiakkaan tehtävä kirjallinen reklamaatio Pakumiehet.fi:lle 7 (seitsemän) päivän kuluessa. Kuluttaja-asiakkaiden vahingoista on ilmoitettava kohtuullisessa ajassa, pääsääntöisesti kahden viikon kuluessa Ellei näin ole menetelty, Pakumiehet.fi on vastuusta vapaa. Jos siirrettäviä tavaroita ei ole pakattu asianmukaisesti, eivät vahingot kuulu korvauksen piiriin. Asianmukainen pakkaaminen on aina asiakkaan vastuulla ellei asiasta ole kirjallisesti toisin sovittu. Huonon suojaamisen takia naarmuuntuneita huonekaluja ei korvata. Lattioiden ja vastaavien pintojen suojaaminen muuton tai muun työsuorituksen ajaksi on aina asiakkaan vastuulla ellei toisin ole sovittu.

HUOM. Tarjouksen edellytys on, että muutettava tai kuljetettavaa tavara on pakattu asianmukaisesti. irtaimisto tulee pakata päällekkäin pinottaviin laatikoihin. Pehmeä, särkymätön tavara jätesäkkeihin tai vastaavan kokoisiin kasseihin.